Dakdekker Tilburg voor dakonderhoud

Dakdekker Tilburg

Werkzaamheden aan het dak zul je niet snel zelf verrichten. Daarvoor kies je een dakdekker met verstand van zaken. Woon je in de regio Tilburg dan is Van Ommen dakonderhoud het juiste bedrijf. Zij is ervaren en weet hoe belangrijk een goed dak is, of dat nu een hellend of plat dak betreft. Zij voert een gratis inspectie uit om de staat van het dak te bepalen. Is alleen onderhoud nodig of ben je beter af met een nieuw dak? Je kunt bij genoemd bedrijf rekenen op kwaliteit met garantie op de reparatie van het dak of een nieuw dak. 

Dakdekker Tilburg neemt een kijkje en maakt een offerte. Je ontvangt een totaalprijs, inclusief plaatsen van steigers bijvoorbeeld en afvoeren van het afval. Is alleen de schoorsteen in slechte staat, ook deze kan worden aangepakt. Ook worden er door de vakmensen van Van Ommen dakramen en/of dakkapellen geplaatst en nieuwe dakgoten gemonteerd. Kortom: al het onderhoud en de vernieuwingen aan een dak kun je met een gerust hart overlaten aan dakdekkers van dit ervaren bedrijf.

Dakdekker Tilburg voor dakvernieuwing

Soms worden de kosten voor reparatie van een dak zo hoog en moeten er zoveel delen worden vervangen dat een nieuw dak de beste optie is. Een ervaren medewerker van Van Ommen Dakonderhoud voert een inspectie uit om een en ander vast te leggen. Vervolgens wordt er een offerte uitgebracht. 

Ben je woonachtig in de regio Tilburg dan zal dakdekker Tilburg ervoor zorgen dat jouw huis een prachtig nieuw dak krijgt. Je ontvangt een offerte die inclusief alle werkzaamheden is. Laat jij je dak meteen (opnieuw) isoleren? Ook dat wordt door deze dakdekker gedaan.