De ideale horeca inrichting dankzij Tinus Toog

horeca inrichting

horeca inrichtingMijn broer heeft een eigen restaurant en hij weet als geen ander dat horeca inrichting erg belangrijk is. Op het moment dat dit achterloopt dan is de kans groot dat er weinig klanten komen. Mensen gaan toch naar binnen op basis van hun eerste indruk. Dit zat bij mijn broer niet goed.

Zijn restaurant liep jaren erg goed, helaas ging het de laatste tijd minder. Hij kwam daarom tot de conclusie dat hij de horeca inrichting moest aanpassen. Hij is daarom opzoek gegaan naar een hoop nieuwe horeca meubels. Gelukkig bestaat Tinus Toog. Dit bedrijf verkoopt al jaren de beste horeca meubels. Je kunt hier zowel nieuwe als tweedehands meubels kopen. De meubels zijn van verschillende materialen en er staan meubelen in alle soorten en maten. Mijn broer kende dit bedrijf dankzij het internet. Hier had hij veel positiefs over gelezen en daarom besloot hij om een kijkje te nemen in de winkel. Hier zag hij veel mooie producten staan. Hij kwam ook al meteen een nieuwe bar tegen, dit wilde hij al een tijdje kopen.  De bar zou precies in zijn restaurant passen en dit zou voor een hoop verandering zorgen. Verder kocht hij nog een hoop anderen producten en hij is nu alles aan het inrichten.

horecaEen nieuw restaurant!inrichting

Mijn broer heeft de oude meubels inmiddels al vervangen voor de nieuwe. Dit ziet er erg goed uit en zijn restaurant heeft echt een makeover gehad. Ik ga er dan ook vanuit dat er binnenkort weer meer klanten zullen komen.