E achter b opleiding zijn erg in trek.

legnest 2Ik heb zo nu en dan wel eens een project waarbij ik dingen moet vervoeren helaas heb ik geen e achter b opleiding gevolgd volgens een brief die ik kreeg. Ik ben toen gaan kijken op internet welk rijbewijs ik precies nodig had en kwam vervolgens uit bij een artikel dat je een speciaal examen moet doen voor aanhangers. Het houd in dat je dan een aanhanger mag meenemen na de cursus als je geslaagd bent.

Inschrijven
pal3

Toen ik me aan het inschrijven was viel het me op dat ze erg voordelig waren. Zo waren heel voordelig in vergelijking met andere rijscholen. Daarnaast stonden er op internet heel veel recensies over Osseforth. Zo stond er dat ze goede instructeurs in hebben die goed werk afleveren. Dat is precies waar naar je opzoek bent bij het kiezen van een goede rijschool.

 

Goede service

Ik besloot contact op te nemen met deze rijschool om te kunnen inschrijven. Via de website had ik een telefoonnummer gevonden en een mail adres. Aangezien ik snel antwoord wilde besloot ik dus maar te bellen. Een hele vriendelijke mevrouw stond mij te woord. Aan haar kon ik al mijn vragen stellen en ze gaf duidelijk antwoord. Ik vroeg of ik meteen kon aanmelden en dat was geen probleem. Ze verwees me door naar de website waar een online registratie formulier te vinden was. Via hier heb ik aangemeld voor de e achter b opleiding.