Gezonde clashflow d.m.v. American factoring

American factoring

Heeft u als bedrijf ook wel eens te maken gehad met klanten die hun betalingstermijnen niet kunnen nakomen? Bent u hierbij veel tijd kwijt met het opsporen van deze debiteur(en)? Dan bent u bij Finqle aan het juiste adres! Wij hebben ervaring met American Factoring. Dit kan voor kleine zelfstandige, ZZP’ers, freelancers en ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf (MKB). Wij garanderen u een gezonde cashflow voor uw onderneming!

American factoring

American factoring

Hierbij kopen wij uw factuur en komen daarmee in het bezit van het vorderingsrecht; uw uitstaande vorderingen worden hierbij overgenomen. Uw bedrijf zal op zeer korte termijn beschikken over het te vorderen bedrag. Dit garandeert een directe en constante cashflow naar uw bedrijf en heeft u geen om kijken meer naar de debiteur(en). De kosten hierbij zijn slechts bij een betalingstermijn van 30 dagen (4 %) en bij 60 dagen (5%). Wij staan er dus garant voor dat uw organisatie financieel uit de problemen zal blijven en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over achterstallige betalingen!

Eenvoudig en snel

Het aanmelden bij ons gaat eenvoudig en snel. Je hoeft je bij ons slechts aan te melden, online een factuur in dienen, vervolgens betalen wij u binnen 24 uur uit, verzorgen wij het debiteurenbeheer en vervolgens houden wij u continu op de hoogte. Hierbij geven wij onze klanten 6 harde garanties. U hoeft nooit meer achter klanten aan te bellen, binnen 24 uur zal u uitbetaald worden, heeft u altijd inzicht in uw facturen, is alles binnen 3 klikken geregeld, hebben wij altijd persoonlijk contact en is uw krediet verzekerd. Mocht u vragen hebben kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen!