Hoe komt u aan een goed postadres voor de KvK?

Wanneer u net als ik een bedrijfje opstart maar u wilt uw huisadres geheim houden, iets dat compleet normaal is als uw bedrijf is gesitueerd in uw eigen woning. Ik heb dus een leuk bedrijf maar ik heb ook een gezin en ik hou van mijn privacy, onze privacy. Dus zocht ik een manier om een postadres bij de KvK te krijgen. En wat was ik blij toen ik zag dat dit kon via de site easystartoffice.com. U kunt het bedrijf inschrijven op hun zakelijke adres als postadres voor de KvK. Ook is er de mogelijkheid om hun kantoorruimte te gebruiken als dit nodig is. Vanaf een bepaald bedrag per maand is een postadres voor de KvK mogelijk via hen. Als u meerdere bedrijven op hetzelfde contract heeft staan dan hebben ze zelfs speciale pakketten die ze aanbieden. Een postadres voor de KvK is dus zo geregeld. Dit heet dan ook wel een virtueel kantoor en biedt als voordelen dat u zich dus hiermee kunt inschrijven als postadres bij de KvK, u kunt het adres gebruiken voor zakelijke correspondentie waarna het bedrijf uw post wekelijks naar uw echte adres doorstuurt. Ze bieden dus ook werkplekken aan waar u ongestoord kunt werken. Hier kunt u uw bezoekers ook langs laten komen. U krijgt een inschrijfadres, postadres, virtueel kantoor, lokaal telefoonnummer en een post forwarding service. Ze bieden verschillende pakketdeals aan vanaf een mooi bedrag van 69 euro. Ze bieden twee pakketten aan met een opzegtermijn van 1 maand per stuk. Als u kiest voor jaarlijkse betaling krijgt u 1 maand gratis. Elk bedrijf met dezelfde eigenaar krijgt 50% korting. U krijgt een gratis proefdag dus dat is ook wel heel erg fijn. U kunt binnen 1 dag al starten. U kunt het bedrijf bellen en mailen voor meer informatie of om uzelf aan te melden. Ook kunt u whatsappen met een locatie manager. Het bedrijf zit zelf in Rotterdam en in Amsterdam. De tarieven en alle verdere info die u nodig heeft vind u terug op de site, ze zijn heel open en duidelijk over alles wat ze aanbieden, ook over het postadres voor de KvK.

Wilt u ook een postadres voor de KvK?

Dan kunt u het beste even deze site bekijken en alle informatie lezen die ze aanbieden. Het is een goede kans om uw eigen adres geheim te houden en zo nodig een leuke werkplek daar te huren onder een abonnement dat qua prijs heel erg meevalt. Ik ben zeer tevreden over hun diensten en het contact met het bedrijf. Het gaat heel goed en ik had het niet anders willen zien of hebben eerlijk gezegd.

Interesse in de diensten van dit bedrijf?

Dan kunt u even kijken op de site, want:

  • U kunt een postadres en een post forwarding service krijgen
  • Ze bieden 2 abonnementen aan
  • U kunt makkelijk contact leggen met ze

Het is heel fijn dat er een bedrijf is die dit mogelijk maakt voor bedrijfjes zoals de mijne. Misschien is het ook wel wat voor u, waarom kijkt u niet gewoon een keer?