Hoe kunt u snel een sloopauto verkopen in Amsterdam?

Afgelopen zomer zijn wij met een aantal vrienden op vakantie geweest. Wij hebben in de afgelopen jaren vaak vakanties gevierd waarbij wij zijn gaan liften. Dit jaar gingen wij het anders aanpakken en hebben wij een oude auto aangeschaft. Deze oude auto mocht niet meer dan €500,- kosten. Daarna hebben wij de auto een beetje opgeknapt en voorzien van versiering. We hebben de motorkap gespoten en hebben er onze eigen draai aan gegeven. Vervolgens hebben wij meegedaan aan een vakantierit met andere deelnemers die ook een oude auto hadden aangeschaft voor deze trip. De auto heeft ons probleemloos naar Monaco gereden. Monaco was de eindbestemming van de reis. Daarna zijn we op eigen initiatief weer naar huis gereden en ook dat verliep probleemloos. Wij kijken terug op een fantastische vakantie waarbij we veel avonturen hebben beleefd. Nu de vakantie voorbij is heeft de auto geen bestemming meer. De APK van de auto verloopt bijna en de kosten die het met zich meebrengt om de auto door de APK te krijgen zijn voor ons te hoog. Dit betekent voor ons dat wij met een sloopauto zitten die niet erg aantrekkelijk is op de tweedehands automarkt. Wij hebben daarom gekozen om deze sloopauto te verkopen in Amsterdam. De reden dat wij deze sloopauto willen verkopen in Amsterdam is omdat wij zelf in Amsterdam studeren en wij geen sloopauto kunnen verplaatsen zonder APK. Daarom zijn wij na de vakantie op het internet gaan zoeken naar ‘sloopauto verkopen Amsterdam’ op het internet. Wij kwamen verschillende plekken tegen waar wij onze sloopauto konden verkopen in Amsterdam. Uiteindelijk hadden wij het beste gevoel bij de website sloopautoverkopen.com . Op deze website was heel duidelijk te lezen welke mogelijkheden er zijn om uw sloopauto te verkopen in Amsterdam. We hebben op basis van de informatie die wij gelezen hebben gekozen om onze sloopauto te verkopen in Amsterdam via deze website.

Een sloopauto verkopen in Amsterdam of in een andere plaatsen in Nederland

Naast dat wij een sloopauto konden verkopen in Amsterdam, was / is het mogelijk om een sloopauto te verkopen wanneer u in een andere stad in Nederland woont. We hebben via de website ook gelezen dat er een mogelijkheid bestaat dat de auto wordt opgehaald bij u thuis. Voor ons kwam dit erg goed uit omdat wij niet in bezit zijn van een auto ambulance. Wij hebben de sloopauto in een loods opgeslagen en na onze vakantie had niemand tijd meer om er naar om te kijken. Omdat wij huur betalen voor de loods was het voor ons handiger dat wij de sloopauto gingen verkopen in Amsterdam en dat deze dan opgehaald zou worden. Dit is dan uiteindelijk ook gedaan door de mensen van sloopautoverkopen.com en we hebben er toen nog wel een nette prijs voor kunnen krijgen. Dankzij het feit dat wij onze sloopauto gingen verkopen in Amsterdam konden wij de berging in Amsterdam daar van betalen voor één maand.

Hoe kunt u een aanvraag indienen?

Heeft u een vergelijkbare situatie met een sloopauto waar u van af wilt? Gaat u dan eens:

  • Naar sloopautoverkopen.com
  • Onderzoeken of het voor u een goed idee is om uw sloopauto te verkopen in Amsterdam via dit bedrijf
  • Contact opnemen met dit bedrijf om zaken met u te gaan doen

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop dit alles is verlopen en hebben nu geen werk en zorgen meer van de sloopauto waar wij zo’n leuke tijd mee hebben gehad tijdens de vakantie. Wij hopen dat u ook goed geholpen zult zijn door dit bedrijf!