Leuk cadeau voor horeca eigenaar dankzij Max schorten

schort 1schortEen goede vriend van mij heeft een eigen horeca zaak en zijn zaak bestond vier jaar afgelopen maand, ik ging opzoek naar een origineel cadeau en kwam uit eindelijk bij Max schorten terecht waar ik een heel stel schorten liet bedrukken. Ik zette op de schorten het bedrijfslogo en verder was het een mooi strak modern schort wat goed bij zijn zaak en het personeel past. Ik presenteerde het cadeau en mijn vriend en hij vond het werkelijk geweldig, ook heeft hij een hele hoop positieve reacties gehad van personeel en vaste klanten die het verschil opmerkten.

Het is een aanrader

schort 2Dankzij Max schorten kun je voor een zeer goedkope prijs schorten laten bedrukken, dit zijn kwaliteit schorten die dus ook niet zomaar stuk gaan. Het is als horeca eigenaar altijd goed om je zaak wat persoonlijker te maken omdat de gasten dit zeker opmerken, het maakt het wat gezelliger en het geeft een beetje sfeer aan het bedrijf waardoor je vaste klanten kunt lokken. Ik raad het ondernemers altijd aan om zoiets als dit te doen maar ik zeg er wel altijd bij doe goed onderzoek, ik heb lang gezocht en ben erachter gekomen dat de keuze die ik gemaakt heb de goedkoopste en kwalitatief de beste was. Als je je eigen zaak hebt is het altijd goed om goed te kijken wat het beste alternatief is omdat je je eigen geld in principe uitgeeft, het zijn jouw inkomsten.