Mooie garagedeuren van Different Doors openslaande garagedeuren specialist

aluminium-lamellen-deurenEen garagedeur is een van de belangrijkste onderdelen van de garage. Het biedt niet alleen veiligheid, maar kan een ontwerp-verklaring voor de rest van uw woning zijn. Bij Different Doors openslaande garagedeuren specialist kun je verschillende stijlen vinden, die precies bij uw wensen passen.
Voordat je een garage bouwt of besluit om uw bestaande een facelift te geven, is het essentieel voor u om de stijl, vorm en grootte van uw garagedeur te bepalen.
Er zijn in principe verschillende types van garagedeuren. Alle fabrikanten kiezen voor een bepaald type voor de productie. Elk van deze types is verschillend en uniek in ontwerp en functionaliteit.
Intrekbare Deuren: Dit type garagedeur zwaait naar buiten, en terug in het plafond van uw garage. De scharnierpunten van de deuren bevinden zich aan de bovenkant en dit maakt dat je niet in staat bent om de auto te parkeren dicht bij de deur. Je moet altijd zorgen voor voldoende ruimte op je oprit. De installatie is eenvoudig. Deze soorten deuren zijn de makkelijkste te automatiseren met een geschikte elektrische opener.

branddeuren
Ze zorgen voor een goede beveiliging van je voertuigen en ze zijn uitgerust met vier vergrendelingen. Ze zijn verkrijgbaar in hout, versterkt plastic, staal en ABS. Een punt om al op te merken is dat deze deur een verminderde breedte biedt, te wijten aan veerpakketten.
Luifel Deuren: Wanneer een luifel deur opent zwaait deze naar buiten en dan schuift deze naar boven in het plafond. Dit laat een derde van de deur buiten de garage. De veiligheid van de deur wordt versterkt als de draaipunten langs de deur liggen. Deze deuren zijn eenvoudig te installeren als er geen sporen nodig in de garage en de hele deur gemonteerd wordt aan het kozijn. Deze deuren zijn verkrijgbaar in hout, staal, ABS en GRP. Deze garagedeur biedt een goede breedte voor de auto.Openslaande deuren zijn een echte trend en zijn verkrijgbaar bij Different Doors.