Online handelen bij Optie24

tekst4-optie24Online handelen in binaire opties is in Nederland steeds meer in opkomst. Een goede Nederlandse online broker in binaire opties is Optie24. De broker Optie24 wordt gerund door het Nederlandse bedrijf Pip Investment en heeft een vestiging in Rotterdam. Het beleggingsproduct wordt volledig in de Nederlandse taal aangeboden wat het gebruikersgemak van de Nederlandse klant erg ten goede komt.

Binaire opties bij optie24

Optie24 voorziet in online beleggen van binaire opties. Door hoger of lager voor een bepaalde duur op een koers van een bedrijf in te zetten is de bedoeling om uw belegging te doen toenemen. Optie24.nl voorziet in binaire opties alleen in het basis product. U heeft niet de mogelijkheid om andere alternatieve beleggings opties of strategieen toe te passen bij het beleggen.

Een groot voordeel van Optie24 is de relatief lage inleg die u kunt doen. Vanaf €50,- kunt u al online beleggen bij deze online broker. Dit is voor beginnende beleggers en online handelaren met weinig kapitaal een groot pluspunt.

Aantrekkelijke Optie24 bonus

Als nieuwe gebruiker van het Optie24 beleggingsproduct ontvangt u een 100% stortingsbonus. Deze bonus ontvangt u bovenop uw eerste storting. Stort u dus €50 euro op uw account, krijgt u hier nogeens €50 bovenop. Dit maakt uw startkapitaal een totaal van €100. Bekijk eerst de voorwaarden voordat u gebruik maakt van deze bonus.

Gratis demo-account

Bent u relatief nieuw in de beleggingswereld of wilt u eerst het binaire beleggingsproduct van Optie24 uitproberen. Dit is mogelijk! U kunt namelijk gebruik maken van een gratis oefenaccount waarbij u geen storting hoeft te doen. Zo speel je op dit oefenaccount met fictief geld. Zo leert u beleggen, de beleggingsproducten van Optie24 kennen, zonder risico op uw vermogen te lopen. Mocht u tevreden zijn over de website, kunt u later alsnog overstappen op een ‘echt geld’ rekening en gebruik maken van de inschrijfbonus. Voor meer uitleg over optie24 bekijkt u de video op youtube!