Ook toe aan een nieuwe Remeha CV ketel?

Ik ben echt verzot op dieren, maakt niet uit wat voor een soort. Vroeger als klein kind wilde ik elke kat of hond die ik tegen kwam op straat aaien, tot grote ergenis van mijn ouders. Ik heb thuis alleen maar een goudvis gekregen, maar daar was ik als snel op uitgekeken, een hond kwam er nooit in, oh nee, geen denken aan, zeiden mijn ouders. Door deze liefde voor dieren, in het bijzonder voor honden, ben ik een eigen trimsalon begonnen. Het is geweldig om zoveel honden op een dag een nieuw kapsel te geven of lekker te kunnen wassen. Vooral als na een paar uur de baasjes de honden weer komen ophalen en dan de enthousiaste reacties te zien is helemaal geweldig. Ondanks mijn drukke bezigheid vliegt de dag voorbij. Alleen vandaag lukte het niet om al mijn afspraken met een nieuw kapsel naar huis te sturen. Er kwam namelijk geen warm water meer uit de kraan, ook werd de temperatuur in de zaak extreem koud. De ketel had het begeven. Gelukkig had ik ooit reclame gekregen voor de aanschaf van een nieuwe Remeha CV ketel. Via internet en met behulp van een van de medewerkers heb ik snel een keuze kunnen maken welke ketel het beste in mijn zaak past. calenta1

Blij met de nieuwe ketel.

Al vrij snel na de bestelling van een nieuwe Remeha CV ketel kon deze worden geplaatst. Nu kan ik weer in een lekkere warme omgeving werken, en de honden weer een lekker warm bad krijgen. Avanta1