Perfect voor vakantieparken

vlaggetjes bedrukken

De meeste vakantieparken maken gebruik van een onderneming die de verhuur van de fietsen regelt voor het park, als verhuurbedrijf van fietsen zijn er niet veel manieren om reclame te maken voor je onderneming. Een sticker op een fiets wordt niet snel gezien, of is snel beschadigd zodat deze onleesbaar is geworden. Met vlaggetjes bedrukken heb je de perfecte manier gevonden om rijdend je gasten reclame te laten maken, bevestig de vlaggetjes op de fietsen en iedereen ziet direct waar de fietsen vandaan komen. Bij lavistarelatiegeschenken.nl heb je een enorm assortiment aan vlaggetjes die je kunt bestellen.

Vlaggetjes van kunststof

Helaas is het in Nederland niet altijd droog en hebben we wel eens te maken met een regenbui, bij vlaggetjes bedrukken is hier rekening mee gehouden. Omdat de vlaggetjes beschikbaar zijn in een plastic uitvoering, kan ermee gefietst worden in weer en wind zonder dat je reclame verloren gaat. Laat een leuk afbeelding of misschien wel een fiets op de vlaggetjes drukken in combinatie met de bedrijfsnaam, op deze manier zal iedereen je bedrijf herkennen tot in de verre omgeving. De vlaggetjes van lavistageschenken.nl hebben een professionele en zeer leuke uitstraling. 

vlaggetjes bedrukken

Ideaal om buiten reclame te maken

Vaak is het als bedrijf best ingewikkeld om buiten reclame te maken voor je onderneming, maar met vlaggetjes bedrukken wordt dit een stuk eenvoudiger. Ben je als bedrijf aanwezig op een feest of evenement buiten dan komen de vlaggetjes perfect uit, versier je kraam ermee of zet ze bij de uitgestalde artikelen. Ze zijn ook leuk om aan kinderen te geven als geschenk als een klant iets bij je heeft gekocht. Op deze manier kun je de de papieren of kunststof vlaggetjes op vele manieren inzetten, wat voor evenement het ook is en binnen of buiten is ook geen enkel probleem.