Wat vinden jullie van het idee om petjes te laten bedrukken?

35508_672921_cap39-blackVier jaar geleden heb ik het leven gegeven aan een prachtige tweeling. Ik weet nog dat mijn man en ik totaal verrast waren op het moment dat we het nieuws te horen kregen. Dat maakte echter niet veel uit, want we waren er natuurlijk onzettend blij mee, twee vliegen in een klap! Nu wil ik voor mijn tweeling petjes bedrukken. Het is namelijk tijd voor mijn kleintjes om voor het eerst naar school te gaan.
Ik weet dat zij het erg spannen vinden en hun mama natuurlijk net zo goed. Zelfs papa vindt het een erg spannende tijd en hoopt dat ze het goed zullen doen op school. Gezien het een tweeling is, zien ze er natuurlijk identiek uit. Dat kan best wel verwarrend zijn voor juffen op school, ze komen namelijk in dezelfde klas te zitten. Daarom dacht ik eraan om voor allebei een mooie pet te ontwerpen, natuurlijk ook met hun naam erop, zodat iedereen op school precies weet wie wie is. Dit leek mij in ieder geval een enorm handig idee, niet alleen voor de juffen en meesters, maar ook voor de kinderen zelf.

25642_1934grijsWie kan petjes bedrukken?

Natuurlijk moesten we dan wel nog iemand vinden die petjes bedrukken zou kunnen. We zijn eerst naar het centrum geweest om een winkel te vinden die dit voor ons zou kunnen doen. Hier hadden we echter niet veel geluk. Of ze zouden niets bedrukken of het zag er niet echt kindvriendelijk uit. En natuurlijk wil ik alleen het beste voor mijn kinderen.
Gelukkig vond mijn man toen maxcap.nl. Hier hadden zee en groot aanbod van verschillende petten en konden we ook zelf het ontwerp kiezen. Ik was dus enorm blij deze shop gevonden te hebben!