Hoe kunt op de juiste manier uw uitstelgedrag aanpakken?

Tegenwoordig gaan steeds meer mensen vanuit huis werken. Het is voor velen een prachtige oplossing; als ouder zijnde bijvoorbeeld is het zwaar om buiten huis te werken en het thuis leven hiermee te combineren. Als er iets met de kinderen is is het vaak moeilijk om gelijk naar huis te kunnen zonder dat er scheve ogen komen. Het is dan heel fijn om thuis te kunnen werken. Ook in zoveel andere situaties is het fijn om thuis te werken, of dit nu full- of parttime is. Want u kunt het natuurlijk ook combineren. Maar er kunnen ook problemen ontstaan wanneer u thuis werkt; het kan zijn dat u zich niet goed kunt concentreren of dat u zaken gaat uitstellen. U kunt dit uitstelgedrag aanpakken, en hierover kunt u alles lezen op de site hethybridewerken.nl. Daar beschrijven ze hoe u uitstelgedrag kunt aanpakken. Ze hebben een heel mooi blog over dit onderwerp geschreven, en ik heb er voor mezelf in ieder geval veel uit kunnen halen. Ze geven mooie tips over hoe u uitstelgedrag kunt aanpakken. En dat is best heel belangrijk dit uitstelgedrag aanpakken want het kan een enorm probleem opleveren voor uzelf en uw werkgever. Dit bedrijf geeft ook maatwerk trainingen waar u een voorstel voor kunt aanvragen zodat u weet wat voor training u kunt verwachten. Wanneer u vragen heeft kunt u het bedrijf mailen of bellen met deze vragen of met andere zaken waar u misschien mee zit. Ze geven ook een 1-daagse cursus en een powerworkshop, deze worden in company gegeven en daar kunt u via de site gelijk een offerte voor aanvragen. U kunt diverse andere blogs lezen vol met tips over thuiswerken. Door uw emailadres door te geven op de site krijgt u twee maal per maand een mail in uw inbox met inspiratie en slimme tips voor een leuk werkleven. Want laten we wel zijn; een groot deel van uw leven brengt u nu eenmaal op uw werk door, of het nu thuis is of op kantoor. En dan mag het zo aangenaam mogelijk zijn zodat u het overzicht kunt behouden en meer.

Wilt u ook uw uitstelgedrag aan pakken?

Op deze site geven ze u genoeg informatie over (hybride) thuiswerken en over hoe uw uitstelgedrag kunt aanpakken. Hopelijk kunt u hierna ermee aan de slag en kunt u beter en fijner het werkleven combineren met hoe u thuiswerkt en met uw privé leven. Ze helpen u goed, ook met de in company training en de powerworkshop, hier krijgt u ook waardevolle informatie en hoe u met zaken in het thuiswerk leven kunt omgaan.

Als u ook meer wilt weten over het thuiswerken,

Ga dan zeker een keer op de site kijken, want:

  • Ze bieden leuke blogs aan over (hybride) thuiswerken
  • Ze bieden ook in company trainingen en een powerworkshop aan
  • Er werken leuke en kundige mensen

Ik ben heel erg tevreden met de informatie die ik heb gekregen van deze site. In ons bedrijf hebben we de workshop ook gevolgd, was super leuk!