Waar kunt u zich melden wanneer u een ongeval als voetganger heeft gehad?

Ik heb weer een enorm slechte week achter de rug en ik ben er totaal niet blij mee. Ik was met een vriend aan het lopen en wij hadden een enorm gezellig gesprek. Wij zaten allebei heel erg in het gesprek en waren niet per se heel erg aan het letten op onze omgeving, maar dat was ook niet nodig want we liepen gewoon in een park. Opeens werd het zwart voor mijn ogen en ik heb geen idee meer wat er precies is gebeurd. Het is bizar, maar wat er nou is gebeurd heeft die vriend van mij uiteindelijk kunnen vertellen. Het verhaal is namelijk dat er ineens een fietser veel te snel tegen mij is aangebotst waardoor ik tegen een boom aan kwam. Ik heb zoveel pijn en heb meerdere dingen gebroken. Er is dus sprake van een ongeval als voetganger en dat is heel vervelend. Ik ben nu op zoek naar iemand die mij verder kan helpen met het indienen van een claim, want dit kan niet langer zo. Ik ben gekomen op misterlclaim.nl en hier kan ik gelukkig een claim indienen als ongeval als voetganger. Het is prettig dat deze site mij zo goed heeft kunnen helpen, want daar heb ik wel heel veel aan gehad. Ik raad het u daarom dus ook zeker aan om ook naar deze site te gaan als u ook op zoek bent naar een plek waar u een claim kan indienen als ongeval als voetganger.

Er was sprake van een ongeval als voetganger

Er is sprake van een ongeval als voetganger

Wilt u ook rechtshulp?

Mocht u ook rechtshulp nodig hebben, dan kunt u:

  • Even naar misterclaim.nl surfen
  • Kijken of dit iets is
  • Kijken of er bij u sprake is van een ongeval als voetganger

Gaat u dus zeker naar deze site als u ook een ongeval als voetganger had