Iotex coin kopen

iotex coin kopen

Iotex is een crypto die dient voor de beveiliging van internet of things, Beveiliging van kleine, slimme apparaten in onze omgeving wordt steeds belangrijker en IoTeX is hierbij een populair platform. Geen wonder dat de munt een snelle groei doormaakt en dat er steeds meer gebruikers van komen. Zoals met alle crypto’s is de IoTeX nogal veranderlijk in waarde, hoewel de fundamentals op zich sterk zijn. Waarnemers in de industrie zien de Iotex als opvolger van de Iota, die zonder blockchain werkt.

Gestage groei Iotex

De marktkapitalisatie van de Iotex neemt toe en, schatten crypto kenners in, zal op termijn groter zijn dan die van de op zich ook  succesvolle Iota. Na een snelle stijging in de tweede helft van 2021 lijkt in december 2021 weer een tijdelijke daling ingezet, voor zolang dat duurt. Zoals gezegd, crypto’s zijn behoorlijk volatiel, waardoor je niet echt veel kan zeggen over de ontwikkelingen in de toekomst. Veel hangt af van de ontwikkeling van het onderliggende IoT platform. Huawei, bijvoorbeeld, is precies met een dergelijk ecosysteem bezig en dan hebben we het wel over een miljardenbedrijf.

iotex coin kopen

Iotex coin kopen een goed idee?

De fundamentals van IoTex zijn op zich goed. Het is een technisch goed werkend systeem en de populariteit groeit. Het is alleen niet het enige systeem, en kenners verwachten een competitie tussen de verschillende IoT munten om welke hiervan uiteindelijk dé standaard gaat worden. Ook dit maakt Iotex een speculatieve investering. Want grote ontwikkelaars van IoT kunnen ook voor en eigen blockchain kiezen en die de industriestandaard maken.

Meer informatie over Iotex coin kopen

Meer over de Iotex coin en hoe je de coin moet kopen vind je in het artikel Iotex coin kopen. Alles over de IoTex, andere cryptocoins die van belang zijn, beleggen in het algemeen en alles wat met financiën en geld te maken heeft, vind je op Bankr. Dit is een snelgroeiende kennisbank met kennis die je niet wilt missen als crypto belegger.