Karabijnhaak: onmisbaar bij werken op hoogte

Op mijn werk maken we veel gebruik van de karabijnhaak. Er wordt veel op hoogte gewerkt en de haken worden bijvoorbeeld gebruikt op een gordel, aan het einde van een leeflijn en voor tijdelijke verankeringen.

De karabijnhaak: voor verschillende toepassingen te gebruiken

Karabijnhaak Zeker wanneer op hoogte wordt gewerkt, hangt er veel af van een karabijnhaak. Deze moet dus echt veilig zijn. Er hangt letterlijk een mensenleven aan. Bij VDSteenXXL verkopen ze verschillende karabijnhaken. Welke variant je ook kiest, ze zijn allemaal uitvoerig getest en veilig bevonden. Ze voldoen aan alle wettelijke richtlijnen.  Andere benamingen voor de karabijnhaak zijn carabiner of festonhaak. De haak heeft een scharnierend deel dat de opening helemaal afsluit met een automatische of schroefvergrendeling. Met deze haak kan snel verbinding worden gemaakt.  Ze zijn gemaakt van staal of aluminium en ze zijn licht waardoor je niet wordt gehinderd door de karabijnhaak in je werkzaamheden.

Alles op het gebied van veiligheid

KarabijnhaakNaast deze haken vind je verschillende andere producten op het gebied van veiligheid bij VDSteenXXL. Niet alleen voor het werken op hoogte maar ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen, bouwhelmen en werkkleding.  Je vindt  al deze producten op de website van VDSteenXXL. Naast de webshop kun je ook terecht in de winkel in Valkenswaard. Hier kun je onder het genot van een kopje koffie alle producten bekijken en advies inwinnen bij een van de deskundige medewerkers.  Advies kun je ook krijgen via de website. Via de chatfunctie kun je direct met een medewerker communiceren en snel al je vragen stellen.

Online kun je gemakkelijk en snel de verschillende veiligheidsproducten bestellen. Je kunt deze eenvoudig betalen via iDeal, PayPal, Credicard of bankoverschrijving. Bestellingen boven de € 250,00 worden gratis bezorgd. Wil je meer weten over de verschillende producten? Neem dan snel een kijkje op de website aljeveiligheid.nl.