Machineverplaatsingen

Machineverplaatsingen

MachineverplaatsingenMachineverplaatsingen dienen goed en veilig te worden uitgevoerd dus het is belangrijk dat je een betrouwbare partij vindt. Zelf kan ik Gebr. Vermeer Industrial Movements van harte aanraden. Zij hebben ons onlangs perfect geholpen met een behoorlijk grote lading. Deze moest worden verhuisd naar onze nieuwe locatie en dat moest natuurlijk goed gecoördineerd worden. Op dit bedrijf kun je echt rekenen want voordat ik het wist stond alles goed en wel op zijn plek.

Machineverplaatsingen

Eerlijk gezegd zag ik behoorlijk wat beren op de weg want machineverplaatsingen zijn toch een hele onderneming. Een ongeluk zit in een klein hoekje natuurlijk. Gelukkig wist dit bedrijf me al snel gerust te stellen. De transporteurs die ons hielpen waren zeer ervaren en zorgen voor een veilige verplaatsing. Ook hadden ze natuurlijk de beschikking over de nodige materialen om de machines en onze nieuwe vloeren niet te beschadigen. Zo hebben ze rol- en hijsmiddelen gebruikt en natuurlijk de vorkheftruck. Wat ik ook fijn vond, was dat je dit bedrijf nog voor meer kunt inschakelen dan enkel machinetransport. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in machineverplaatsingen maar ook in bedrijfsverhuizingen. Van te voren werd alles duidelijk in kaart gebracht, van tijdsschema’s tot eventuele knelpunten en de montagewerkzaamheden. Zo wisten wij van tevoren precies waar we aan toe waren en hoelang het ging duren. Ik moet zeggen dat Gebr. Vermeer Industrial Movements ons enorm goed heeft geholpen. Er werd niets over het hoofd gezien en voor ieder mogelijk probleem hadden zij direct een uitvoerbare oplossing.

MachineverplaatsingenComplete dienstverlening

Gebr. Vermeer Industrial Movements heeft meer dan 30 jaar ervaring en dat merk je. Met hun kennis en expertise kunnen ze nagenoeg ieder bedrijf helpen met machineverplaatsingen, of het nu gaat om intern transport of een complete verhuizing. Ook staat duurzaamheid bij hen hoog in het vaandel. Dit is ook één van de redenen waarom wij voor Gebr. Vermeer Industrial Movements hebben gekozen: al hun heftrucks zijn elektrisch en alle medewerkers werken veilig en verantwoord. Zij hebben namelijk het certificaat Voedselveilig verantwoord werken voor onderhoudstechnici en machinetransporteurs’.