Opleiding boekhouden

Ieder bedrijf heeft een administratieve afdeling. Daarom is er enorm veel vraag naar geschoold personeel binnen deze branche. Fabius biedt verschillende opleidingen binnen de boekhouding, voor verschillende niveaus. Je kan met het juiste diploma op zak beginnen aan de baan die bij jou past. Elke opleiding bestaat uit een lespakket met iedere week een drie uur durende les. Je wordt het gehele traject begeleid en gecoacht. We helpen je met het ontwikkelen van de juiste kennis en vaardigheden. Na het behalen van je diploma kan je snel aan de slag!

Secretaresse_260x270-afgerond

Basiskennis boekhouden en calculatie

Wanneer je nieuw bent binnen deze branche, hebben wij twee kort durende opleidingen om je de juiste basis mee te geven. De drie maanden durende opleiding boekhouden zorgt dat je op een efficiënte manier om zal kunnen gaan met administratie. Deze opleiding is ook aan te raden voor mensen met een ander beroep, omdat iedereen wel eens in aanraking komt met administratieve taken. De twee maanden durende opleiding calculatie geeft je de juiste rekenkundige vaardigheden mee om de financiële opleiding te kunnen volgen die bij jou past.Vroegboekkorting-banner

Praktijkdiploma boekhouden en Financieel Administratief Medewerker

Deze opleidingen geven je de volledige kennis en vaardigheden mee om professioneel aan de slag te kunnen gaan. Het praktijkdiploma boekhouden is hiervan het meest bekende diploma. Hiermee kan je de boekhouding van een bedrijf volledig zelf beheren. Het diploma Financieel Administratief Medewerker geeft je alle computervaardigheden en financiële kennis mee om professioneel en vakkundig voor de dag te komen. Twijfel je nog tussen de opleidingen? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan, of schrijf je snel in voor één van de Fabius Opleidingen.