Originele kerstpakketten vinden; alles wat je moet weten

Als werkgever wil jij vanzelfsprekend originele kerstpakketten geven aan jouw werknemers. Jouw werknemers willen zich immers gewaardeerd voelen door hun organisatie, en wanneer zij een kerstpakket ontvangen dat wel erg algemeen is, wordt dat effect niet bereikt. Maar originele kerstpakketten vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Je vindt immers op het internet allerlei algemene kerstpakketten, terwijl originele kerstpakketten in geen velden of wegen zijn te bekennen. Daarom helpen we je graag een handje mee in jouw zoektocht naar een origineel kerstpakket. Dit doen we aan de hand van drie tips.

Originele kerstpakketten kun je zelf maken

Onze eerste tip is om zelf kerstpakketten samen te stellen. Er zijn webshops zoals Kerstpakkettentip.nl die de mogelijkheid bieden voor organisaties om zelf kerstpakketten samen te stellen. Je kunt op een eenvoudige manier zelf selecteren welke artikelen jij in het kerstpakket wilt, waardoor je uiteindelijk met een compleet origineel kerstpakket aankomt voor jouw werknemers. 

Je kunt zelfs een stapje verder gaan door naar een showroom te gaan van dit soort bedrijven. Daar loop jij samen met een expert door alle interessante producten heen die ze te bieden hebben. Je kunt de producten zelf voelen en af en toe zelfs proeven. Zo krijg je een goed idee welke artikelen jij precies in jouw originele kerstpakketten wil. Jouw werknemers zullen meteen door hebben hoe speciaal hun kerstpakket wel niet is met deze methode.

Kijk naar thema’s

Een andere tip van ons, is om te kijken naar thema kerstpakketten. Dit zijn zoals de naam al zegt speciale kerstpakketten met een thema. Zo zijn er kerstpakketten waar bijvoorbeeld alle artikelen in de kleur blauw of rood zijn. Vergeleken met een algemeen kerstpakket zijn deze dus vele malen origineler. 

Daarnaast zijn deze kerstpakketten ideaal voor niches. Wanneer jij bijvoorbeeld werknemers hebt die graag ontbijten, kun je een kerstpakket bestellen met allerlei ontbijtproducten. Zijn jouw werknemers juist een fan van Spaans eten? Dan is een kerstpakket met allerlei tapas ideaal. Voor elke niche heb je dus meer dan genoeg keuze met thema kerstpakketten. Dit zijn originele kerstpakketten op hun geheel eigen wijze.

Maakt het zelf origineel

Tot slot kun je zelf ook originele kerstpakketten maken. Daarmee doelen we niet op zelf samenstellen van kerstpakketten eerder in deze blog, maar op iets totaal anders. Je kunt namelijk zelf enkele dingen toe voegen aan het kerstpakket wat het origineel maakt. Zo kun je een prachtige kerstkaart toevoegen aan het kerstpakket. Gebruik een foto van een bedrijfsfeest als voorkant. Daarmee hebben jouw werknemers onmiddellijk door dat dit een origineel kerstpakket is. Ook kun je ervoor kiezen om een brief toe te voegen aan het kerstpakket. Schrijf met de hand precies op wat jij waardeert in jouw werknemer. Deel ook leuke momenten op de werkvloer in dit verhaal om het wat boeiender te maken. Een persoonlijke brief transformeert jouw algemene kerstpakket tot een juist erg persoonlijk cadeau. Jouw werknemers zullen dit dan ook zeker waarderen.

Bestel daarom nu jouw kerstpakket via Kerstpakketten TIP!