Overhead vertaalbureau Amsterdam

vertalen

Als je de prijzen van een vertaalbureau Amsterdam vergelijkt met vroeger zie je dat de prijzen voor een vertaling flink gedaald zijn. De prijzen die vroeger gehanteerd werden zal je zelfs verbazen omdat die zo hoog waren. Het verschil zit in de overhead wat tegenwoordig flink lager ligt voor de vertaalbureaus.

vertalenKantoorpand

De kosten van een kantoorpand zijn vaak hoog en dit is niet veranderd. Vroeger waren de kosten hoog en nu zijn het ook. Een vertaalbureau Amsterdam is er nu echter minder geld aan kwijt omdat ze geen kantoorpand huren. Vaak maken ze gebruik van een kantoor dat uit een kleine kamer bestaat en dit is bedoeld voor de administratieve werkzaamheden. Een kantoor hebben ze niet echt nodig want alles gebeurt online tegenwoordig.

Digitale wereld

Tegenwoordig regelen we van alles online en kopen we ook van alles online. Dit is dan ook het geval met diensten zoals die van een vertaalbureau Amsterdam. Van het aanvragen van de offerte tot het betalen van de vertaling gebeurd online. Je stuurt de documenten ook digitaal op en krijgt de vertaling digitaal terug.

De vertalers zelf werken ook flexibel vanuit huis of een internetcafé of waar anders ze willen. Zo is een duur kantoorpand niet meer nodig voor een vertaalbureau Amsterdam en ligt de overhead een stuk lager.