Waar kunt u originele piepschuim figuren laten maken?

Voor onze nieuwe etalage van onze kledingwinkel waren wij op zoek naar nieuwe ideeen. Ik had gelukkig een collega met wie ik altijd samen brainstormde, dus ook nu was het aan ons om met een uniek en leuk idee te komen. We trokken hier altijd een hele dag voor uit, zodat we geen druk hadden en we onder het genot van een thee en heel veel lekkers onze gedachten de vrije loop konden laten gaan. Dit keer was het mijn collega die heerlijk op dreef was en die al snel met het idee kwam om de twee letters van de naam van onze zaak heel groot in de etalage te laten zetten. Zo zou het direct opvallen en zouden mensen niet zonder even naar binnen te kijken langslopen. We wisten alleen nog niet zo goed waar we dit van zouden doen, tot ik tijdens het zoeken op de website vanloonreclame.nl kwam. Dit was een website waar ze gespecialiseerd waren in het maken van reclame, dus hier zouden we waarschijnlijk wel kunnen slagen in wat we nodig hadden. We zagen op hun website een kop met piepschuim figuren en hier stond een foto bij die ons direct aansprak. Het idee van onze etalage kwam direct bij elkaar en we besloten naast de 2 letters ook ons logo in de vorm van een figuur in de etalage te zetten. Volgens de website konden we dit dus doen door middel van piepschuim figuren. De website gaf veel goede informatie en claimde al 25 jaar gespecialiseerd te zijn in deze producten. Dit gaf mij vertrouwen dat we met dit bedrijf op de goede weg zaten. De website gaf aan dat piepschuim figuren een grote attentiewaarde hebben en dit was precies de reden waarom wij ze in onze etalage wilde hebben! ze claimde de figuren in elk gewenst figuur te kunnen maken, dus dit klonk heel veelbelovend. Ook claimde ze een van de weinige bedrijven te zijn die een figuur van piepschuim kon leveren in alle maten en kleuren in Nederland. Er stond uitgelegd dat piepschuim figuren in de vorm van een logo ook tot de opties behoorden, dus we hadden onze website te pakken!

Voor piepschuim figuren bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres

We besloten een offerte op te vragen voor onze ideeen. Ik vulde alle informatie in en wachtte af. De offerte was veelbelovend en ik besloot een afspraak met dit bedrijf te maken om onze ideeen wat betreft de piepschuim figuren voor te leggen. Het personeel was super kundig en vriendelijk en ik ging met een goed gevoel de deur uit!

Medewerkers die weten wat ze doen

Binnen korte tijd hadden wij de piepschuim figuren precies zoals we wenste thuis ontvangen. Wij zullen dan ook zeker nogmaals in zee gaan met dit bedrijf om de volgende redenen:

  • De piepschuim figuren waren er in alle soorten en maten
  • De figuren waren gunstig geprijsd
  • De medewerkers hadden veel ervaring en wisten wat ze deden

Voor elk bedrijf wat ook op zoek is naar piepschuim figuren kan ik dit bedrijf zeker aanraden!