Waarom zou je kiezen voor een lichtbak?

Als je een eigen winkel hebt dan heb je vast wel eens gehoord van de term lichtbak reclame. Dit is, zoals de naam al wel doet vermoeden, reclame in de vorm van een lichtbak. Een goede en efficiënte manier om snel de aandacht van de klant te trekken en tevens op te vallen in het donker. Er zijn al veel (grote) bedrijven die jou voor zijn gegaan en in dit artikel zullen we uitlichten waarom eigenlijk elke winkeleigenaar aan lichtbak reclame zou moeten doen. 

Lichtbak versus gewone gevelreclame

Om maar te beginnen bij het begin: een lichtbak valt veel meer op dan gewone gevelreclame. In een drukke winkelstraat waarin de potentiële klant ontzettend veel keuze heeft kan dit het verschil maken of de passant jouw winkel wel of niet bezoeken gaat. Gevelreclame springt minder in het oog, mede doordat het direct tegen de gevel aan bevestigd zit. Een lichtbak valt al van een afstand op en steekt in sommige gevallen ook uit, waardoor hij nog beter zichtbaar is. In een drukke winkelstraat kan dit echt het verschil maken of de klant jouw winkel ziet of passeert. 

Andere bijkomende voordelen

Er zijn nog veel meer voordelen van lichtbak reclame, zoals het feit dat het zowel overdag als ´s avonds goed opvalt. In het geval van gevelreclame zijn de gevels vaak niet meer leesbaar op het moment dat het donker wordt buiten, met de LED verlichting van de lichtbak voorkom je dit probleem. Zo zorg je er dus voor dat ook als het donker is buiten je nieuwe klanten weet aan te trekken. Nog een bijkomend voordeel is dat lichtbakken duurzaam zijn, weinig stroom verbruiken en jaren mee gaan. Mocht je naar dit artikel nieuwsgierig zijn geworden naar lichtbak reclame, dan kun je eens een kijkje nemen bij het uitgebreide assortiment van sizo signs. Zo heb jij binnenkort ook een mooie en opvallende gevel!