Wat kan een bureau voor werving en selectie voor jou doen?

document vertalen

Wie werkt zoek of van baan wil veranderen gaat een lastig proces in. Een zoektocht naar een andere baan begint met een zoektocht in jezelf. Wat kan ik? Wat wil ik in mijn werk bereiken? Welke voorwaarden stel ik aan de secundaire arbeidsvoorwaarden? Ga ik alleen maar voor carrière en groei op professioneel vlak? Of wil ik een baan met een goede balans tussen werk en privé? Al die dingen kunnen maar beter duidelijk zijn voordat je actief op zoek gaat naar een andere werkplek. Een bureau voor werving en recruitment heeft in de database al veel banen waarvan de achtergrond van het bedrijf duidelijk is. ceresrecruitment.nl kent de markt en tijdgeest. Hun specialiteit ligt in de agri en food sector. Ze brengen werknemer en werkgever bij elkaar. In allerlei soorten dienstverband. Los, vast of flex. 

Avontuurlijk werk

Zelfs het buitenland is geen onbekend terrein voor hen. Hun database is gevuld met veel en gevarieerde buitenlandse vacatures. Voor durfals die een buitenland avontuur niet schuwen is het verstandig om je goed te laten informeren. Dat begint bij een baan bij een bedrijf die al eerder beoordeeld is door een recruitmentbureau. Zo werkt het als een eerste vangnet en beperk je de risico’s die een baan over de grens met zich meebrengt. Een goede sollicitatie en  sollicitatiegesprek/interview is iets wat je zelf moet doen. OOk de eerdere opgebouwde referenties die gecheckt gaan worden is de verantwoordelijkheid van de werkzoekende. Spannend maar als het goed uitpakt is de switch de moeite waard.

Hulp voor bedrijven 

Een goed bureau voor werving en selectie kan voor bedrijven  een steun en toeverlaat zijn als er nieuwe mensen moeten worden aangetrokken. Ze ontzorgen daarmee een manager die op zoek is naar goed personeel. Zo kan een Vacatures accountmanager gemakkelijk en succesvol worden ingevuld. Grote kans dat het bedrijf nog lang en tevreden werkt met de nieuweling.