Werken bij duurzaam opererende ondernemers

Securex salarisverwerking

Iedereen is het erover eens dat we met zijn allen duurzamer moeten worden. Politiek, overheid en bedrijfsleven zijn dan ook steeds actiever wanneer het gaat om duurzaamheid. Ben je op zoek naar een baan die er toe doet, of wil je werken in een duurzame onderneming, kijk dan eens op duurzame vacatures. GeresGreen is een recruitment bureau dat voor duurzame ondernemingen vacatures plaats en daarom altijd op zoek is naar kandidaten op hbo- en wo-niveau. Duurzame ondernemingen waar we kandidaten voor zoeken zijn bijvoorbeeld:

  • Overheid
  • Natuur & Milieu
  • Klimaat & Energie
  • Agri & Food
  • Industrie
  • Bouw

Als je wilt werken voor een werkgever die gaat voor duurzame projecten dan vind je jouw baan misschien bij openstaande vacatures natuur en landschap. CeresGreen werkt samen met partners zoals Staatsbosbeheer, Wageningen Universiteit en LTO Nederland. 

Werving en selectie voor duurzame vacatures

CeresGreen doet aan werving en selectie en is hét bureau voor duurzame vacatures. Wij zien het als onze missie om ondernemingen, met een hart voor duurzaamheid, te verbinden aan kandidaten die meer willen doen voor duurzaamheid. We vinden het belangrijk om hierbij persoonlijk contact te hebben met zowel de organisatie als de kandidaat. Wanneer een organisatie een vacature aanbiedt, wordt naast het bedrijf ook de vacature doorgenomen, zodat er een goed functieprofiel kan worden gemaakt. We werven in ons klantenbestand, maar ook via de modernste (media) technologieën. We hebben zelf eerst gesprekken met elke aspirant-kandidaat. Wanneer de kandidaat op gesprek gaat zorgen we ervoor dat er een uitgebreid kandidatenprofiel naar de onderneming gaat. We begeleiden de organisatie én de kandidaat gedurende het hele proces en ook nog zes maanden daarna. 

Interimopdrachten vervullen door interim-kandidaten

Heb je als opdrachtgever een opdracht voor bepaalde tijd, dan kan CeresGreen bemiddelen bij het invullen van vacatures die je daarbij hebt. Wij hebben een groot interim netwerk van professionals die inzetbaar zijn voor interim banen. Naast het vervullen van openstaande duurzame interim vacatures, kunnen we ook kandidaten koppelen aan interim banen.