Een schoolstoel in de faciliteiten

Vandaag een bericht ter promotie van de schoolstoel. In mijn optiek is dit een ondergeschoven kindje, en dat terwijl er vele voordelen aan schoolstoelen zitten. Die voordelen zal ik kort aanstippen, mede aan de hand van enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

Met schoolstoelen zit je altijd goed – letterlijk en figuurlijk

Zelf gebruik ik binnen de organisatie namelijk al jaren schoolstoelen en kan ik inmiddels dus met grote overtuiging meepraten over de voordelen die hieraan zitten. Allereerst zit je in soortelijke stoelen altijd in een zeer goede houding. De rug zit rechtop en dat is zeer belangrijk. Tegenwoordig zijn er vele bureaustoelen te vinden die meeveren aan de achterkant. Wat veel mensen zich denk ik niet beseffen is dat deze killing zijn voor je houding. Je wilt een echt stabiele stoel hebben als je jezelf een goede houding wilt aanmeten en met een schoolstoel zit je dan altijd goed – zowel letterlijk als figuurlijk. Bovendien werkt de houding ook nog eens op een heel andere manier goed door. Immers, met de houding van en in de school stoel zitten leerlingen en dus ook het personeel beter dan gewoonlijk en wordt hiermee de concentratie gestimuleerd. Zo kan men zich makkelijker en daarnaast ook beter en langer concentreren. 

ergo23

Hiernaast het eerste model stoel dat ik wil bespreken: de standaard school stoel met daaraan leuningen voor net iets meer comfort en afwisselingsmogelijkheden.

ergo21Daarnaast het gewone model van de schoolstoelen – het vertrouwde model dat je van vroeger misschien ook nog wel kent toen je zelf in de schoolbanken zat.

ergo22Extra voordeel aan de stoelen is dat deze met gemak aan elkaar te koppelen zijn. Zo kun je ze ook in een zaalopstelling gebruiken!