Waarom een elektrische zaag goed van pas kan komen

bureaublad op maat

Enkele maanden geleden had ik een plank gekocht om op te hangen in mijn slaapkamer. Toen deze eenmaal hing, bleek die echter net iets te lang en kwam mijn deur er de hele tijd tegen aan. Toen stond ik voor een keuze: de plan inruilen of bijzagen. Het nadeel aan zagen was dat ik op dat moment alleen een handzaag had en dat dus enorm veel werk zou kosten. Daarom besloot ik een nieuwe elektrische zaag te kopen en de plank zelf bij te zagen. Hier heb ik nooit spijt van gehad. Een elektrische zaag komt immers vaker van pas dan je zou denken.

Handige harrie voor al je meubels

Het was nog geen 3 dagen nadat ik de plank had afgezaagd dat mijn kinderen voor de zoveelste keer ruzie kregen en de rust in de woonkamer verstoorde. Wat bleek: mijn dochter probeerde te studeren aan de eetkamer, maar mijn zoon maakte te veel lawaai met zijn videogame. Om deze eindeloze stroom ruzies op te lossen, besloot ik dat het een goed idee zou zijn als mijn dochter een bureau zou krijgen in haar eigen kamer voor het studeren, zodat niet iedereen in het huis stil moest zijn als zij aan haar huiswerk zit. Met mijn nieuwe zaag was dit zo gedaan. Ik kocht een plank hout en vier poten en kon zo een bureau op maat zagen.

Nieuwe vriendschappen in de buurt

Toen een vriendinnetje van mijn dochter de week erop kwam spelen was zij jaloers op het bureau en vroeg er aan haar ouders ook één. Na een praatje op het schoolplein bleek al snel dat het haar ouders goed uit zou komen als ik voor hun dochter ook een bureau op maat zou zagen in plaats van dat ze een nieuwe moesten kopen. Zo komt het dat ik nu ineens in de hele buurt bekend sta als de man met de zaag. En wie wil er nou geen goede buur zijn?