Zo organiseer je een gezonde lunch op kantoor

gezonde lunch op kantoor

Je hebt zin in een lekkere lunch en je wilt er eigenlijk een gewoonte van maken om deze wekelijks te organiseren op kantoor, zodat ook je collega’s van een gezonde lunch kunnen genieten. Hieronder enkele tips voor het organiseren van een gezonde lunch op kantoor. 

Het is gezellig om tijdens de pauze op kantoor te socializen en samen te eten. Vaak zijn er collega’s die ’s ochtends snel een boterham smeren, die ze ’s middags dan opeten. Erg gezond is het niet altijd, dus daarom ga jij een gezonde lunch organiseren met hulp van onderstaande tips. 

Budget

Samen lunchen is zeer gezellig, maar spreek van tevoren met elkaar af wat het budget per persoon is en hoe dit wordt betaald. Betaald er elke week een andere collega die vervolgens een tikkie stuurt naar iedereen of delen jullie het bedrag eerlijk door het aantal personen die hebben deelgenomen aan de lunch? Spreek dit van tevoren goed af om misverstanden te voorkomen. Lunch bestellen in Amsterdam is zeer eenvoudig. Deze bedrijven maken met liefde een gezonde lunch voor jullie klaar.

Aantal personen

Hoeveel personen doen er mee aan de lunch? Inventariseer dit van tevoren zodat iedereen voorzien is van eten tussen de middag en er geen collega’s zijn die niet deel kunnen nemen aan de gezonde lunch. 

Tijd 

Hoeveel tijd hebben jullie tussen de middag en hoe laat worden de broodjes bezorgd? Houd rekening met de tijd die je hebt om te lunchen tussen de middag om geen gedoe te krijgen met leidinggevenden als jullie te lang lunchen. Direct bestellen kan makkelijk via Lunch.nl om vervolgens op kantoor bezorgd te laten worden.

Menu

Wat staat er op het menu? Kiest iedereen zijn of haar eigen broodje uit of zorg je voor hapjes waarbij iedereen vrij zijn of haar eigen keuzes kan maken? Bedenk dit goed van tevoren.