Een Vaste Job nodig?

Onze naam zegt het al. Vaste Job zorgt ervoor dat u een baan krijgt waarbij u niet meteen na een maand de deur wordt uitgegooid. We kennen allemaal het werk van een uitzendbureaus het is lastig om iets met een vaste aanstelling te krijgen. Banen zijn dan wel in Nederland voor het oprapen, maar niet iedereen is geïnteresseerd in productie of magazijnwerk. Dit werk is er namelijk altijd en zal niet weggaan. Wij van Vaste Job zullen dus een passende baan zoeken op basis van je diploma’s en interesses.

Eerst een kennismakingsgesprek

Bij Vaste Job zorgen we ervoor dat je namelijk altijd een baan krijgt die bij je past. We kunnen er namelijk ervan uit gaan dat je een baan wilt waar je plezier vindt, dus zullen we allereerst een leuke kennismakingsgesprek met elkaar doen, zodat we een beter beeld hebben van diegene die we aannemen. Een gesprek hoeft niet eng te zijn en we verwachten alleen jezelf. Neem uw bankpas en legitimatie mee met u, zodat als u en wij positief zijn over u dat we u meteen kunnen inschrijven bij ons uitzendbureau. Vaste Job selecteert met zorg haar werknemers en zullen niet iedereen aannemen. We kunnen allemaal wel leuk praten, maar echt doorzetten en doorgaan doen we allemaal niet. Wij willen van Vaste Job na het gesprek een screening doen op uw verleden.

Wat is een screening?

Wij kunnen dus niet weten wat u hiervoor gedaan heeft. Sommige bedrijven eisen een VOG, omdat ze willen weten wat ze voor werknemer in het bedrijf toelaten. En dit is begrijpelijk als er iemand vaak gestolen heeft in het verleden en nu bij dure apparaten wilt verzenden naar klanten. Meeste bedrijven zijn kieskeurig bij hun werknemers, maar bij Vaste Job komt het goed. Vaste Job denkt met u mee en niet elk bedrijf hoeft perse een VOG.