Ergonomische stoel van Spinalis

service

Een juiste bureaustoel is onmisbaar tegenwoordig onmisbaar op de werkvloer. Maar wat is nou eigenlijk een juiste bureaustoel? We horen steeds vaker dat ‘zitten’ het nieuwe ‘roken’ zou zijn. Hier zit natuurlijk een kern van waarheid in. Verschillende onderzoeken tonen aan dat zitten enorm ongezond is. Veel mensen kampen met rug, schouder en/of nek blessures, omdat ze te lang verkeerd zitten. Door te lang verkeerd te zitten komt er een verkeerde spanning op onze spieren staan wat voor verschillende blessures zorgt. Wat is hiervoor de oplossing? Vaker in beweging komen en niet te lang zitten, maar ook een betere stoel; een ergonomische stoel

Een ergonomische stoel stimuleert een juiste zithouding waardoor rug, schouder en nek blessures voorkomen kunnen worden. We zien dan ook dat steeds meer mensen dat goed zitten enorm belangrijk is voor mensen die een kantoorbaan hebben. De ergonomische bureaustoel helpt daar dus bij. 

We kunnen dus ook zeggen dat deze ergonomische stoelen de arbeidsproductiviteit verhogen aangezien mensen langer zonder problemen achter hun bureau kunnen werken. Dit gegeven is daarom enorm interessant voor bedrijven. Niet alleen goede koffie, maar ook goede stoelen verhoogt de productiviteit! 

Verder zijn de stoelen in alle maten, kleuren en materialen te vinden bij Spinalis. Spinalis is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in deze markt en dus altijd de juiste stoel kan leveren. Daarnaast kunnen ze van advies voorzien om zo de juiste keuze te maken uit het grote aanbod. 

Spinalis is zowel geschikt voor een persoonlijke aankoop als voor uw bedrijf.