Mbo-opleidingen voor het bedrijfsleven

Geen mens is ooit echt uitgeleerd, zelfs niet als je al aan de slag bent in de branche die je altijd al hebt geambieerd. Je kunt altijd nog verder leren om jezelf verder te ontplooien en je carrière uit te breiden. Dit kun je alleen doen met een erkende mbo-opleiding die je via Fabius kunt volgen. Met Fabius MBO opleidingen kun je jezelf omscholen tot een volwaardige medewerker in de kantoorbanen of boekhouding, zodat je een betere functie kunt krijgen en daarmee een beter salaris. Fabius zorgt ervoor dat je binnen een geringe tijd op een flexibele manier toch meer kennis en ervaring opbouwt en je een boost krijgt op zakelijk niveau.

Geschikt voor iedere werknemer

Een kantoor telt meerdere etages en het kantoorleven telt ook meerdere verdiepingen. Voor elke hoogte in het kantoorleven heb je een andere achtergrond en andere kennis nodig. Als boekhouder moet je toch andere skills hebben dan bij de klantenservice. Met een mbo-opleiding van Fabius lukt het je om deze skills passend te maken voor je functie. Voor elke laag in je bedrijf is er een opleiding beschikbaar. Populair zijn onder andere de opleidingen voor basiskennis boekhouden, medewerker klantenservice en administratief medewerker, maar ook op het gebied van receptie, finance, online marketing en office manager is het aanbod goed verzorgd. Elk van deze opleidingen voldoet aan de normen die vanuit het mbo geëist worden en kunnen gevolgd worden zonder dat je een vooropleiding gedaan hebt.

Overal alles kunnen volgen

Alle verschillende mbo-opleidingen zijn op verschillende momenten te volgen. Je kunt je eenvoudig inschrijven op de website van Fabius en de opleiding volgen zoals het past bij jouw drukke agenda. De lessen worden in aparte leslocaties gehouden, die overal in het land verspreid staan. In elke provincie is minstens een van de meer dan vijftig locaties te vinden waar je de opleiding kunt doen, dus ook de reistijd hoeft je niet te weerhouden je carrière de boost te geven die het verdient.